Total Pageviews

Saturday 13 November 2021

Waar Kritisch Ras Theorie (KRT) Fout Ging [DUTCH / NEDERLANDS]

 1. Het Bijbelse vertrekpunt van het Christendom. De Bijbel leert:

   "En heeft uit een bloede het ganse geslacht der mensen gemaakt, om op den gehelen aardbodem te wonen, bescheiden hebbende de tijden te voren geordineerd, en de bepalingen van hun woning; Opdat zij den Heere zouden zoeken, of zij Hem immers tasten en vinden mochten; hoewel Hij niet verre is van een iegelijk van ons." [Handelingen17:26-27].

   Het ligt dus voor de hand dat (i) alle mensen gelijk geschapen zijn 'van één bloed' in de ogen van God, die (ii) 'de tijden heeft bepaald voordat ze bestemd waren' voor hen en de 'grenzen van hun woning' die zij zouden moeten (iii) 'zoek en vind de HEER'. Het heeft dus geen zin om aan God te twijfelen waarom er races zijn ... laten we eroverheen stappen.

2. De 'racekaart' spelen. Jezus Christus was/is de enige persoon die ooit het hart en de geest van de mens perfect kende; Hij heeft gewaarschuwd:

   "De goede mens brengt goede dingen voort uit den goede schat des harten, en de boze mens brengt boze dingen voort uit den boze schat." [Matteüs12:35].

3. Raciale stereotypering. Dit is de ergste fout. De 'denktanks' van de KRT (Krtisch Ras Theorie) zijn van mening dat blanken zich schuldig maken aan een onverbeterlijke blanksupremacistische mentaliteit die degenen die niet 'wit' zijn, standaard altijd als raciaal inferieur zullen beschouwen en dus in het proces alle blanken stereotyperen als ongelukkige slachtoffers van dit virus-gedreven massaziekte van universele, geïnstitutionaliseerde mentaliteit van racisme, en die nu moet worden 'gedeprogrammeerd' (a la KGB-stijl) in 'juist denken' door KRT-professoren, ideologen en trainers.
   Ze vergeten echter dat (antropologisch gesproken) we waarschijnlijk allemaal hetzelfde probleem hebben: wanneer een blanke man een zwarte man ontmoet, wordt hij (de blanke man) automatisch en onvrijwillig (subliem) 'herinnerd' dat hij blank is, en ondeugd omgekeerd. Het heeft niets met racisme te maken en is niemands schuld in het bijzonder. Uiteindelijk zijn er op deze planeet maar drie 'rassen' die er echt toe doen, namelijk:

- degenen die fatsoenlijk en aardig (medelijdend) zijn op een glijdende schaal van 1 tot 10; er is geen mens op deze aarde die niet op een of andere manier aan het leren is ... niemand komt ooit echt volledig 'aan'.

- degenen die onfatsoenlijk en onaardig (wreed) zijn op een glijdende schaal van 1 tot 10.

- degenen die nog onbeslist zijn (nog steeds de gladde hellingen van de sociologische leercurve bewandelen).

PS KRT (Krtische Ras Theorie) = CRT (Critical Race Theory).

4. Waar KRT is schurkenstaten geworden op drie belangrijke fronten.

4.1 Seculier-humanistische & Darwin-gedreven KRT. Veel KRT-mensen zijn waarschijnlijk fervente linkse supporters en voorstanders van Evolutietheorie; dus in plaats van de zogenaamde 'kwaadaardige blanke mentaliteit' de schuld te geven, zouden ze terug moeten gaan en hun evolutionistische meesters moeten vragen waar 'progressieve evolutie' (sic) toen verkeerd was gegaan met de samenleving. 
   Met andere woorden, ze blaffen aan de verkeerde boom en zouden terug moeten gaan naar hun door Darwin gedreven 'Ivy League' professoren die de KRT-beweging in de eerste plaats hadden aangezet met hun subversieve linkse retoriek en van hen antwoorden, verklaringen, gerechtigheid en hervorming zouden moeten eisen.
 Zogenaamde 'Progressieve Evolutie' heeft de mensheid bij vele gelegenheden in de steek gelaten, bijvoorbeeld, na zoveel 'miljoenen jaren' van zogenaamde 'progressieve evolutie', waarom is het beste dat Evolutie nog kan bieden een sterftecijfer van 100% voor elke generatie in elk land? Wanneer krijgt 'Progressieve Evolution' het ooit goed?     

4.2 Raciale stereotypering. Door alle blanken de schuld te geven, maken leden van de KRT-beweging zichzelf schuldig aan raciale stereotypering, precies datgene waar ze de ‘blanke mentaliteit’ van beschuldigen. Reken maar uit: als ras (in plaats van de inhoud van iemands karakter) echt zo belangrijk was als de KRT-mensen doen voorkomen, denk je dan niet dat God ons de huidskleur van Adam en Eva zou hebben onthuld?
   De neiging tot extremisme aan weerszijden van het politieke spectrum van bijvoorbeeld 'Blanke Overheersing' ('White Supremacy') (in de blanke gemeenschap) versus KRT (in de zwarte gemeenschap) is zowel slecht als verkeerd. 

4.3 Jezus Christus was/is 'wit'. De ultieme belediging is het feit dat de KRT-experts nu ook Jezus Christus (onze Verlosser en een Jood) hebben betrokken bij deze gruwelijke KRTgedreven (valse) samenzweringstheorie; echter, als KRT-experts berouw tonen en onze excuses aanbieden voor deze grove belediging van onze Verlosser (die stierf voor zowel zwart als blank), zullen we het van harte vergeven; zo niet, dan zullen we het niet snel vergeten. Als KRT erop wil staan ​​dat alle blanke mensen 'per definitie' als racisten geboren zijn, dan moet Jezus Christus, als jood van twee millennia geleden, ook 'racistisch' zijn geboren... en wat een onzin. 
   Het heeft geen zin om de wereld in (kleurgestuurde) labels te verdelen terwijl Christus de categorieën mensen heeft gedefinieerd als goed of slecht. Hier is de deal (en je kunt dit naar de bank brengen): Als een persoon racistisch is, is dat omdat hij slecht is, niet omdat hij wit of zwart is. Aan de andere kant, als hij goed is, is dat niet omdat hij wit of zwart is, maar ondanks het feit dat hij wit of zwart is.
   Altijd terugkeren naar het spelen van de race-kaart (zoals veel 'blanke supremacisten' en 'KRT-enthousiastelingen' nu ook doen) zal de mensen alleen maar verder polariseren ... zijn we de (Martin Luther King) vergeten dat personen zouden moeten zijn beoordeeld op de inhoud van hun karakter en niet op de kleur van hun huid?

   "De goede mens brengt goede dingen voort uit den goede schat des harten, en de boze mens brengt boze dingen voort uit den boze schat." [Matteüs12:35].


                                                    MEDITATIONS & CONTEMPLATIONS

No comments: