Total Pageviews

Tuesday 16 November 2021

Hoe Jezus Christus Vandaag In Het Nieuws Wordt Gerechtvaardigd [DUTCH/NEDERLANDS]

Click to Zoom/Klik om te Zoemen
1. Monitoring van het dagelijkse nieuws. Uit de gebeurtenissen die tegenwoordig in het nieuws worden gemeld, kan gemakkelijk worden afgeleid dat de profetieën van Jezus worden vervuld en dat Jezus wordt gerechtvaardigd als een geloofwaardige profeet in de geschiedenis. Uit de evangeliën, en vooral uit Mattheüs24:3-14 & Lucas21:25-26 kunnen veilig terechte conclusies worden getrokken voor de woorden van Jezus Christus:

   "En als Hij op den Olijfberg gezeten was, gingen de discipelen tot Hem alleen, zeggende: Zeg ons, wanneer zullen deze dingen zijn, en welk zal het teken zijn van Uw toekomst, en van de voleinding der wereld? En Jezus, antwoordende, zeide tot hen: Ziet toe, dat u niemand verleide. Want velen zullen komen onder Mijn Naam, zeggende: Ik ben de Christus; en zij zullen velen verleiden. 
   "En gij zult horen van oorlogen, en geruchten van oorlogen; ziet toe, wordt niet verschrikt; want al die dingen moeten geschieden, maar nog is het einde niet. Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen zijn hongersnoden, en pestilentien, en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Doch al die dingen zijn maar een beginsel der smarten. 
   "Alsdan zullen zij u overleveren in verdrukking, en zullen u doden, en gij zult gehaat worden van alle volken, om Mijns Naams wil. En dan zullen er velen geergerd worden, en zullen elkander overleveren, en elkander haten. En vele valse profeten zullen opstaan, en zullen er velen verleiden. 
   "En omdat de ongerechtigheid vermenigvuldigd zal worden, zo zal de liefde van velen verkouden. Maar wie volharden zal tot het einde, die zal zalig worden. En dit Evangelie des Koninkrijks zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis allen volken; en dan zal het einde komen ... ."
   "En er zullen tekenen zijn in de zon, en maan, en sterren, en op de aarde benauwdheid der volken met twijfelmoedigheid, als de zee en watergolven groot geluid zullen geven; En den mensen het hart zal bezwijken van vrees en verwachting der dingen, die het aardrijk zullen overkomen; want de krachten der hemelen zullen bewogen worden." [Mattheüs24:3-14; Lucas21:25-26].

2. Het kenmerk van een Ware Profeet. 

2.1 Zijn er steeds meer valse christussen (bijv. 'christenen', 'verlossers', 'goeroes', 'messiassen', 'avatars', 'godmen', 'swami's' 'heiligen', 'valse profeten' enz.) en vals-religieuze sekten tegenwoordig op de voorgrond? [JA]✔

2.2 Horen we vaak, zo niet dagelijks, over oorlogen en geruchten over oorlogen? [JA]✔

2.3 Staan naties en koninkrijken tegen elkaar op? [JA]✔

2.4 Worden hongersnoden ervaren en gerapporteerd door de media? [JA]

2.5 Worden ‘pestilenties’ (epidemieën & pandemieën) ervaren en gerapporteerd? [JA]

(PS Momenteel: Covid-19 wereldwijde pandemie [Coronavirus]).

2.6 Worden christenen (inclusief weerloze vrouwen en kinderen) vaak in toenemende mate lastiggevallen, gehaat, vervolgd en zelfs gedood door duivelse antichristelijke krachten? [JA]

2.7 Komt er veel ongerechtigheid (bijv. ondeugd, misdaad, onrecht, immoraliteit enz.) in het land voor? [JA]

2.8 Waarnemen we 'tekens' in de hemel van de zon, maan en sterren enz. (zowel natuurlijk als ontwikkelingen in de astronomie, bijvoorbeeld ruimteverkenning en reizen)? [JA]

2.9 Ervaren landen angst i.r.o. de zee en brullende golven (bijv. ordinaire overstromingen, tyfoons, tsunami's enz.) [JA]

2.10 Wordt het evangelie van Jezus Christus tegenwoordig in de hele wereld gepredikt (gepubliceerd, uitgezonden enz.)? [JA] 

PS Volgens bepaalde 'online' bronnen en een recent BBC-rapport van 2020 wordt verwacht dat het traditioneel boeddhistische land China (met een jaarlijkse groei van 7%) tegen 2030 >50% christelijk zal zijn. De honden blaffen maar deze geweldige Gospel Caravan gaat gewoon vrolijk door! Jezus Christus heeft geprofeteerd (gegarandeerd):

   “En dit Evangelie des Koninkrijks zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis allen volken; en dan zal het einde komen.” [Matteüs24:14].

                                                MEDITATIONS & CONTEMPLATIONS

(click)

No comments: