Total Pageviews

Wednesday 10 November 2021

Het Frustrerende Doodlopende Einde Van Het Atheïsme [DUTCH / NEDERLANDS]

1. Propositie #1: Atheïsten ‘geloven’ in Dood-na-Dood. Op het eerste gezicht wordt het overduidelijk dat 'atheïsme' gewoon een van de vele stedelijke religieuze culten is waar christenen eeuwenlang mee te maken hebben gehad, met het woord 'geloof' dat de doden weggeven. Hoe het ook zij, houd in gedachten dat atheïsten in 'Dood-na-de-dood' geloven, aangezien ze het idee van 'Leven-na-Dood' verwerpen zoals voorgesteld in de Bijbel (Hebreeuwse Bijbel, Oude & Nieuwe Testamenten).

2. Propositie #2: Atheïsten verwerpen de Joods-Christelijke waarden van het Jodendom en het Christendom. Deze neiging van de atheïsten om Bijbelse waarden te verwerpen is een ideologische anomalie van groteske proporties omdat atheïsten over het algemeen niettemin geloven dat b.v. moord, overspel, diefstal, beroving enz. zijn verkeerd en zij (inclusief de atheïsten van Europa en Azië) ondersteunen trouw de rechtssystemen die deze waarden omarmen overal ter wereld waar zelfs maar een schijn van een ‘beschaafde’ rechterlijke macht is geïnstalleerd. 
   Zelfs de atheïst-evolutionist, die gelooft dat de mens niet meer is dan een geëvolueerde, gecultiveerde 'primaat', draagt ​​nog steeds onderdanig en schaapachtig kleding (en zelfs enthousiast!) vandaag precies zoals God Adam en Eva gebood te doen in het Genesis Scheppingsverslag van de Bijbel ... waarom?
   Bovendien zal dezelfde atheïst die God, de Bijbel en de Geboden van God verloochent, 'moord en brand' schreeuwen naar een dief in de rechtszaal wanneer zijn auto of Rolex wordt gestolen ... hoe wist hij dat stelen verkeerd was?

3. Propositie #3: Kennis en wijsheid komt voort uit de vreze des Heren. Atheïsten hebben het idee van God of een Intelligente Ontwerper van een Schepper verworpen, waarbij de meesten van hen ‘Darwinisme’ hebben gekozen als hun favoriete religie (“ze geloven in Evolutie!”); waardoor ze zichzelf buitensluiten van die door de Bijbel ondersteunde kosmische wijsheid die alleen toegankelijk is voor degenen die God vrezen. De Bijbel zegt:

   "De vrees des HEEREN is het beginsel der wetenschap; de dwazen verachten wijsheid en tucht." [Spreuken1:7].

   “Maar tot den mens heeft Hij gezegd: Zie, de vreze des HEEREN is de wijsheid, en van het kwade te wijken is het verstand. [Job28:28].

   "Teach me good judgment and knowledge; for I have believed Your Commandments." [Psalmen119:66].

   " ... then you shall understand the fear of Jehovah and find the knowledge of God. For Jehovah gives wisdom; out of His mouth come knowledge and understanding. [Spreuken2:5-6].

4. Propositie #4: Alleen God weet alles. Hoe intelligent, ontwikkeld of goed geïnformeerd we ook zijn, alleen God weet alles wat er te weten valt over de Schepping:

   "De verborgene dingen zijn voor den HEERE, onzen God; maar de geopenbaarde zijn voor ons en voor onze kinderen, tot in eeuwigheid, om te doen al de woorden dezer wet." [Deuteronomium29:29].

5. Propositie #5: God heeft de discretie om geheime kennis te delen met degenen die geloven dat Hij bestaat en Hem ijverig zoeken.

   "Roep tot Mij, en Ik zal u antwoorden, en Ik zal u bekend maken grote en vaste dingen, die gij niet weet." [Jeremia33:3].

   "Maar zonder geloof is het onmogelijk Gode te behagen. Want die tot God komt, moet geloven, dat Hij is, en een Beloner is dergenen, die Hem zoeken." [Hebreeën11:6].

6. Propositie #6:  God zal degenen eren die beven voor Zijn Woord. 

   "Want Mijn hand heeft al deze dingen gemaakt, en al deze dingen zijn geweest, spreekt de HEERE; maar op dezen zal Ik zien, op den arme en verslagene van geest, en die voor Mijn woord beeft." [Jesaja66:2]. 

7. Propositie #7: De dodelijke doodlopende weg. Er is een enorm verschil tussen ‘informatie’, ‘kennis’ & ‘wijsheid’. Seculiere universiteiten kunnen allerlei soorten kennis onderwijzen, maar echte kosmische kennis en wijsheid komt voort uit de vreze des Heren, een waarde die door atheïsten wordt veracht en verworpen. Hoe zullen die weerspannige en ongelovige atheïsten (die niet weten) ooit weten dat ze niet weten zonder God?

De multi-miljoen Euro vraag: hoe zal iemand die niet de vrees, kennis en wijsheid van de HEER heeft, ooit weten dat hij de kennis en wijsheid van de HEER niet heeft?


No comments: