Total Pageviews

Sunday 14 November 2021

Evolutie Se Gênant Gallerij Van Schaamte [DUTCH / NEDERLANDS]

Click to Zoom/Klik om te Zoomen 
PS De volgende populaire 'iconen' van Evolutie bleken ofwel frauduleus, grove misinterpretatie of puur dagdromen te zijn:

1. 'Piltdown-man'. De vervalsing van Charles Dawson (1912) werd in 1953 onthuld door een team van detectives en wetenschappers van Scotland Yard, waaronder prof. J.S. Weiner, een Zuid-Afrikaanse wetenschapper aan de universiteit van Oxford.

2. 'Nebraska-man'. Idee is ontstaan ​​uit één stuk paleontologisch materiaal, namelijk de tand van een varken (waarschijnlijk uitgestorven).

3. 'Lucy'. Beschikbare informatie laat zien dat 'Lucy' waarschijnlijk gewoon een soort 'pygmee-chimpansee' was, hoewel evolutionisten nog steeds de wereld rondreizen om 'Lucy's waardeloze dode botten' tentoon te stellen.

4. ’Mevr. Ples' (ook bekend als 'Mr. Ples', 'Ms. Ples'). Een uitgestorven aap met een hersencapaciteit van minder dan 'Keith's Rubicon' van 750cc om te kwalificeren als voorloper van de mens. Zie ‘Maropeng: Cradle of Humankind’ ('Wieg van de Mensheid') hieronder.

5. 'Rhodesia-man'. Door experts omschreven als 'een gewone, moderne mens', dus waarom al die ophef?

6. 'Neanderthaler'. Gewone mens van waarschijnlijk zeer hoge leeftijd die lijdt aan vitamine D-tekort geassocieerde aandoeningen, d.w.z. rachitis, diabetes enz.

7. 'Archeopteryx'. Bewezen een hoax in 1985 door zes van's werelds beste wetenschappers.

8. 'Coelacanth'. Het zogenaamde 'levende fossiel' (?) of 'indexfossiel' (?) dat nog steeds in leven is; de eerste die op 22 december 1938 in de Indische Oceaan werd betrapt.

PS Wat is 'een levend fossiel'? Ze noemen dit 'wetenschap'? 

9. 'Paardevolutie'. Naar verluidt ondersteunt geen enkele serieuze wetenschapper de mythe van de paardenevolutie van Othniel Marsh.

10. 'Embryo-overeenkomsten'. Prof. Ernst Haeckel zou wegens deze fraude van zijn universiteit in Duitsland (Jena) zijn ontslagen.

11. 'Orceman'. Gewone schedel van een 4 maanden oude ezel. Evolutionisten zijn zo wanhopig geworden dat ze (i) ezelsschedels gebruiken om te bewijzen dat (ii) menselijke schedels zijn geëvolueerd uit (iii) apenschedels (Aapschedels > Ezelschedels > Menselijke schedels).

12. 'Pekingman'. Waarschijnlijk een gewone (wilde) vertegenwoordiger van de ‘moderne mens’ die de schedels van apen verpletterde om de hersenen eruit te scheppen en op te eten.

13. ’Oortwolk’. Een theoretische wolk (regio) in de ruimte waar kometen naar verluidt in het heelal worden verdreven, voor het eerst beschreven in 1950 door de Nederlandse astronoom Jan Oort.

PS 'Theoretisch' betekent dat het niet echt bestaat. Alles aan de Oortwolk is een vermoeden.

14. 'Maropeng: Wieg van de Mensheid'. Deze geldschieter van een archeologisch themapark in de buurt van Johannesburg, Zuid-Afrika, is tijdens de recente wereldwijde 'New Seven Wonders of the World Competition' ('Nieuwe Wedstrijd Voor Seven Wereldwonderen') absoluut nergens te zien geweest in een van de drie categorieën 'STEDEN', 'NATUUR en WERELD.

Het onderwerp onderzoeken.

De volgende websites worden (onder andere) aanbevolen:

-  Answers In Genesis

-  Apologetics Press 

-  Awesome Science Media 

-  Creation Ministries International 

-  Creation Today 

-  Creation Wiki 

-  Evolution Facts 

-  Institute For Creation Research 

                                                MEDITATIONS & CONTEMPLATIONS

(click)

No comments: