Total Pageviews

Sunday 14 November 2021

Evolutie: Ontmoet de Top Species [DUTCH / NEDERLANDS]

Click to Zoom/Klik om te Zoomen.
1. Waarom evolueren atheïsten niet? Toen ik onlangs vroeg: "Waarom evolueren atheïsten niet; waarom zijn ze nog steeds atheïsten?” Ik kreeg dit absurde, maar verontrustende antwoord: “We hoeven niet te evolueren; wij zijn de top soort*!”

* 'Apex species.

   Nu, hoe iemand bij zijn volle verstand ooit een jury zal overtuigen dat de mens van een 'primitieve voorouder' (gedeeld met primaten) 'miljoenen jaren geleden' is geëvolueerd tot deze glorieuze, beschaafde, verfijnde en zachte moderne metro-man van de 21e eeuw verbijstert de geest. Hoe begint een sprookje meestal? "Miljoenen, miljoenen jaren geleden in een land hier ver vandaan!" Eerlijk gezegd... zijn we überhaupt vooruitgegaan?

2. Introductie van onze 'primatenneven'. Neem bijvoorbeeld de chimpansee, onze zogenaamde ‘dichtstbijzijnde neef’. Waarom laten ze het in het vrachtruim van het vliegtuig rijden (samen met gevaarlijke dieren!) in plaats van in het passagierscompartiment met zijn ander 'dichtstbijzijnde neven'? En, als de chimpansee in uw plaatselijke dierentuin ziek wordt, bellen ze dan een gewone huisarts (huisarts, arts) of een gekwalificeerde (bij voorkeur ervaren wild) dierenarts?

3. Haal het klatergoud weg. Ze zeggen dat het leven zo oppervlakkig is geworden ('plastic', 'nep') dat, als je het nepklatergoud erbovenop zou weghalen, alleen het echte klatergoud eronder zichtbaar zou worden! Weg met het moderne technologische klatergoud van laptops, mobiele telefoons, GPS-apparaten, satelliettelevisie, drones, juwelen, gouden polshorloges en dure SUV's en wat heb je? Het echte klatergoud eronder ... d.w.z. de 'topsoort' van de Darwinisten die niet twee keer zal nadenken als hij kon:

- de belastingbetaler afzetten met miljardencontracten en clandestiene steekpenningen om agenten in de publieke en private sector van de staat te arresteren;

- zijn trawanten inzetten op regeringsposities op nationaal, provinciaal en lokaal niveau waar het systeem van vriendjespolitiek een mooie vette symbiotische relatie of wederzijdse verrijking tussen overheid en grote bedrijven zal creëren;

- offertes en facturen opblazen onder de neus van naïef, goedgelovig en/of corrupt publiek
ambtsdragers om een ​​inkomen te verdienen (ten koste van anderen) dat veel lucratiever is dan wat hij of zij intrinsiek waard is voor de samenleving of voor zijn bedrijf.

4. De 'Top'/'Apex'-soort. Dit is de 'Top'/'Apex-soort', d.w.z. de kroon op de inspanningen van Evolutie na 'miljoenen jaren' het volmaakte prototype van de moderne mens; de hoogste en edelste vorm van menselijkheid in de kosmos tot nu toe; het grootse eindproduct van 'Lamarckisme', 'spontane generation', 'aanpassing', 'soortvorming', 'heilzame mutaties' en 'natuurlijke selectie' na een pijnlijke strijd tegen de natuurkrachten en eindelijk 'evoluerende ' over 'miljoenen jaren' van een minuscuul cellulair organisme in een mysterieuze oersoep bestaande uit een bizarre chemische mix tot niets meer dan wat denk je? Niets anders dan:
   Een gewone dief, verduisteraar, witwasser, omkopingsspecialist en met roos besmette Ponzi operator die overheidsaanbestedingen manipuleert voor persoonlijk gewin, gemeentegeld verduistert en verspilt en arme mensen berooft van pensioenen en spaargeld van 'stokvels' (spaarrekeningen) en onderlinge banken die kan ons na 'miljoenen jaren' van 'progressieve evolutie' nog steeds niets beters bieden dan een ellendig sterftecijfer van 100% voor elke generatie in elk land ... kan Evolutie niets goed doen? 

                                                MEDITATIONS & CONTEMPLATIONS

(click)

No comments: