Total Pageviews

Thursday 25 November 2021

De Olifant Van Het Atheïsme In De Kamer [DUTCH/NEDERLANDS]

1. De olifant in de kamer. Mijn excuses voor deze 'verkeerde benaming'; het zou eigenlijk een 'kudde olifanten' moeten lezen, d.w.z. die rode haringkwesties die de atheïsten gemakshalve verkiezen te negeren als te verwarrend gênant om in het openbaar te erkennen. Voorbeelden:

1.1 De Bijbel. Na letterlijk millennia van aanvallen, misbruik en pogingen om het te vernietigen, weigeren de Bijbel, de Kerk (‘Ecclesia’) en Gods Morele Kompas voor de mensheid koppig om weg te gaan en hen met rust te laten.

1.2 De Jood & Israël. Het meest voor de hand liggende 'empirische bewijs' ter ondersteuning van de historiciteit en authenticiteit van de Bijbel, met name het Oude Testament, is het fenomeen van de Jood, vooral na de onafhankelijkheid van het jonge volk Israël (1948), precies zoals profeten uit de Bijbel tijden en in de Bijbel had geprofeteerd.

1.3 Het evangelie en de profetieën van Jezus Christus. Geen geïnformeerd persoon zal vandaag het succes van het evangelie ontkennen; alleen al in het door het communisme gedreven China groeit het christendom met 7% per jaar. en, volgens een recent BBC-rapport, wordt verwacht dat in 2030 meer dan 50% van de Chinese burgers christenen zijn. Volgens sommige bronnen vindt de snelste groei van het christendom nu naar verluidt plaats in Iran! (van alle plaatsen).
   De escalatie van de vervolging van christenen en de aanwezigheid van oorlogen, geruchten over oorlogen, aardbevingen enz. dienen om de waarheid van Christus’ profetieën i.r.o. te bevestigen. de 'eindtijd' ('Eschatologie'). 

1.4 Darwinisme. Eén 'olifant' in de kamer waar menig irritante atheïst jaren geleden van af zou zijn gekomen als het verdomde dier zich niet in hun leven had ingeburgerd als deze macabere 'Dode Dichters Maatschappij' ('Dead Poets Society') van een hopeloze ideologie, dwz geen Hiernamaals ('dood na de dood ') en geen vooruitzichten voor de toekomst, maar om bij de dood terug in de natuur te worden gerecycled als compost voor de volgende generatie cynische 'evolutionisten'.

1.5 Het aanhoudende sterftecijfer van 100% van de mensheid. Na 'miljarden jaren' van 'Kosmische & Stellaire Evolutie' (sic) en 'miljoenen jaren' van ''menselijke evolutie (sic) kunnen de evolutionisten ons nog steeds op zijn best hetzelfde oude 100% sterftecijfer beloven voor elke generatie op elk continent van de planeet aarde ... 'Evolutie' kan het gewoon niet goed doen, toch?

2. De ultieme ironie. Wanneer de atheïst wordt uitgedaagd over de verdienste van zijn 'geloofssysteem', antwoordt hij snel dat hij volkomen tevreden is (zo niet uitzinnig gelukkig) in de schemering van zijn ongezellige wereldbeeld. Het punt is dat, als dit waar zou zijn, waarom hij dan de enige persoon in het universum (Jezus Christus) zou verwerpen die de status heeft om van zijn geluk (echt, authentiek geluk) een glorieuze, EEUWIGE aangelegenheid te maken? Waarom staan ​​ze erop de enige Persoon met de SLEUTEL tot EEUWIG VIJFSTERREN KWALITEITSGELUK te verwerpen?


No comments: