Total Pageviews

Wednesday 17 November 2021

Armageddon: Een Botsing Tussen Beschavingen [DUTCH/NEDERLANDS]

1. Stelling #1. Een botsing tussen degenen die GOD vrezen (d.w.z. de JHWH of Jehovah van Mozes en de berg Sinaï) en degenen die dat niet doen.

2. Stelling #2. Een botsing tussen degenen die de Bijbel eren en koesteren (Hebreeuwse Bijbel/Oude en Nieuwe Testament) als het onfeilbare Woord van God en degenen die dat niet doen.

PS De Bijbel heeft niet als doel het bestaan ​​van GOD te ‘bewijzen’; de Bijbel (i) veronderstelt eenvoudig en (ii) openbaart het bestaan ​​van GOD.

3. Stelling #3. Een botsing tussen degenen die de morele aspecten van de wet van Mozes en de geboden van GOD respecteren en koesteren als het enige geloofwaardige en duurzame morele kompas dat door zowat elk beschaafd rechtssysteem ter wereld is aangenomen en geïnternaliseerd.

PS Het verbod om b.v. het eren van iemands ouders is vandaag net zo geldig als millennia geleden in de dagen van Mozes.

4. Stelling #4. Een botsing tussen degenen die de verschijning van Jezus Christus (de Zoon van God, Zoon van David en Mensenzoon) op het wereldtoneel liefhadden en degenen die dat niet doen.

5. Stelling #5. Een botsing tussen degenen die het evangelie van Jezus Christus eren en koesteren en degenen die dat niet doen.

6. Stelling #6. Een botsing tussen degenen die Jezus Christus als Redder van de wereld accepteren en de langverwachte Messias van de Kinderen van Israël en degenen die dat niet doen.

7. Stelling #7. Een botsing tussen degenen die de Joods-Christelijke waarden van de Bijbel koesteren, nastreven en aanhangen en degenen die dat niet doen.

PS Alle naties zouden kennis moeten nemen van het feit dat (i) Jezus Christus (cultureel historisch) een Jood was en dat de Redding van de Joden is. Hoe eerder we allemaal die les leren, hoe eerder we allemaal de goddelijke grondgedachte achter het Zionisme zullen begrijpen. Het Zionisme is door God Zelf gegeven; Jezus Christus heeft in niet mis te verstane bewoordingen gewaarschuwd: "Gijlieden aanbidt, wat gij niet weet; wij aanbidden, wat wij weten; want de zaligheid is uit de Joden." [John4:22].

8. Stelling #8. Een botsing tussen degenen die de atheïstische, anti-GOD-, anti-Bijbel-, anti-evangelie-, antichristelijke, heidense en seculiere humanistische waarden van de linksen verwerpen die proberen zichzelf te integreren in de hoofden van gematigde liberale en (als het mogelijk was) conservatieve blokken, en degenen die dat niet doen.

9. Stelling #9. Een botsing tussen degenen die geloven in LEVEN-na-Dood in het Vaderhuis van Vele Mansions en degenen die in plaats daarvan geloven in DOOD-na-Dood (atheïsten, heidenen enz.), dwz tussen degenen die geloven dat God 'IS' (bestaat) en degenen die dat niet doen.

10. Stelling #10. Een botsing tussen degenen die de wederkomst van Jezus Christus verwachten en degenen die dat niet doen.





No comments: