Total Pageviews

Friday 14 July 2023

Bouw Je Huis Op De Rots Der Eeuwen (DUTCH/NEDERLANDS)

 1. De niet-verifieerbaarheid van het Klassieke (Atheïstische) Darwinisme. Om het Klassieke (Atheïstische) Darwinisme te bevestigen en zijn wilde beweringen (theorieën, meningen) over de geschiedenis en oorsprong van de Kosmos en ook de beweringen van evolutionisten over de oorsprong en ouderdom van de aarde te verifiëren, zullen sceptici 'miljarden van jaren' in het verleden om 'kosmische' of 'stellaire evolutie' te verifiëren. 

   Evenzo zullen sceptici, om de beweringen van evolutionisten over de ‘antropologische en biologische’ oorsprong en leeftijd van de mensheid te bevestigen, ‘miljoenen jaren’ in het verleden moeten reizen om de waarheidsgetrouwheid te verifiëren van theorieën die zijn gebaseerd op paleontologische opgravingen en fossielen. Hoe deze niet-verifieerbaarheid en niet-falsifieerbaarheid kan worden aanvaard als 'onweerlegbaar waarneembaar en meetbaar empirisch bewijs gebaseerd op de wetenschappelijke methode', verbijstert de geest.

2. De niet-verifieerbaarheid van het Darwinistische Schepping (Scheppende Theïstische Evolutie). Dit hybride wereldbeeld van een kruising tussen het Genesis Scheppingsverslag en het Klassieke (Atheïstische) Darwinisme blijkt zelfs nog oncontroleerbaarder te zijn om dezelfde redenen als eerder genoemd … en meer. Bijvoorbeeld:

2.1 Mocht het Klassieke (Atheïstische) Darwinisme onjuist (ongeldig) blijken te zijn, dan zal het Darwinistische Schepping (Scheppende Evolutie) van de baan vallen omdat het Darwinistische Schepping (Scheppende Evolutie) 'Evolutie' nodig heeft in zijn vergelijking om te overleven als een levensvatbare theorie.

2.2 Mocht het Klassieke (Atheïstische) Darwinisme waar (geldig) blijken te zijn, dan zal het Darwinistische Schepping (Scheppende Evolutie) opnieuw van de baan vallen, omdat het darwiniaanse creationisme (creatieve evolutie) een 'Schepper' in zijn vergelijking nodig heeft om te overleven als een levensvatbare theorie.

3. De Evolutie 'Catch-22'. Ideeën en theorieën over 'Evolutie' hebben zich verspreid, maar we kunnen gerust afleiden dat ze zich uiteindelijk hebben opgesplitst in de twee dominante wereldbeelden van Klassiek Atheïstisch Darwinisme en Darwinistisch Schepping (Scheppende Theïstisch Evolutie). Dus hoewel deze twee wereldbeelden proberen rond te dwalen door het ingewikkelde landschap van verontruste en verbijsterde academische wereld als bedpartners op zoek naar dezelfde 'ontbrekende schakel', zijn ze eigenlijk doodsvijanden, omdat:

- deze twee wereldbeelden sluiten elkaar uit en kunnen niet beide tegelijkertijd juist (waar/geldig) zijn.

- in termen van het 'geen eer onder dieven'-principe valt het Darwinistische Schepping (Scheppende Evolutie) toch elke keer uit de bus, of het Klassieke (Atheïstische) Darwinisme nu geldig (waar) of ongeldig (onwaar) zou zijn geweest.

3. Jezus de Rots. De Bijbel leert:

   "Dan zal Hij ulieden tot een Heiligdom zijn; maar tot een steen des aanstoots en tot een rotssteen der struikeling den twee huizen van Israel, tot een strik en tot een net den inwoners te Jeruzalem ... Daarom, alzo zegt de Heere HEERE: Ziet, Ik leg een grondsteen in Sioneen beproefden steen, een kostelijken hoeksteen, die wel vast gegrondvest is; wie gelooft, die zal niet haasten." [Jesaja8:14; 28:16].

   "De HEERE is mijn Steenrots, en mijn Burg, en mijn Uithelper; mijn God, mijn Rots, op Welken ik betrouw; mijn Schild, en de Hoorn mijns heils, mijn Hoog Vertrek ... De steen, dien de bouwlieden verworpen hadden, is tot een hoofd des hoeks geworden." [Psalmen18:3; 118:22].

   "Gelijk geschreven is: Ziet, Ik leg in Sion een steen des aanstoots, en een rots der ergernis; en een iegelijk, die in Hem gelooftzal niet beschaamd worden ... U dan, die gelooft, is Hij dierbaar; maar den ongehoorzamen wordt gezegd: De SteenDien de bouwlieden verworpen hebbenDeze is geworden tot een hoofd des hoeks, en een steen des aanstoots, en een rots der ergernis." [Romeinen9:33; 1Petrus2:7].

4. Jezus Christus de Rots waarschuwt. Jezus Christus heeft gezegd: “Een iegelijk dan, die deze Mijn woorden hoort en dezelve doet, dien zal Ik vergelijken bij een voorzichtig man, die zijn huis op een steenrots gebouwd heeft; En er is slagregen nedergevallen, en de waterstromen zijn gekomen, en de winden hebben gewaaid, en zijn tegen hetzelve huis aangevallen, en het is niet gevallen, want het was op de steenrots gegrond.” [Matteüs7:24-25].


BOOKS FOR SALE (PDF)

                                                                            (click)

 Books for sale in PDF format at with no EXTRA FEES added onto listed price and no SHIPPING charges (click below): 

BOOKS FOR SALE (PDF)


(click)

No comments: