Total Pageviews

Monday 22 November 2021

Scheppende Evolutie? Je Maakt Een Grapje! [DUTCH/NEDERLANDS]

Clck to Zoom/Klik om te Zoemen
1. Geologische Kolom 
Tijdschaal. Het verzoek: “Toon ons een gat of insnijding in de grond die de 'Geologische Kolom' ('Geologische Tijdschaal') precies weergeeft zoals het hoort eruit te zien zoals afgebeeld op de wandkaarten van Evolutionisten of in hun leerboeken en encyclopedieën" lijkt aan dovemansoren gericht. Bestaat de ‘Geologische Kolom’ zelfs, of is het pure gissing, d.w.z. een theoretische constructie van de geest van de evolutionisten die vastbesloten zijn iets te bewijzen dat niet bestaat?

2. Mevr. Ples (Sterkfontein/Maropeng, Zuid-Afrika). Volgens bronnen heeft mevr./dhr. /Mevrouw. Ples, een 'hominide' schedel gevonden in de Sterkfontein Grotten Zuid-Afrika) is '2,05 miljoen jaar' oud. [Wikipedia].
   Met een willekeurig getal van 70 jaar per generatie, zou de kloof tussen mevrouw Ples en de huidige generatie mensen in die periode in theorie 29 285 generaties van haar soort kunnen zijn geweest; bij een willekeurige 40 jaar per generatie zouden er in die periode maar liefst    51 250 generaties van haar soort zijn geweest. Vragen:
   
- Waar zijn de afwezige en ontbrekende fossielen die de geschatte 29 285 of 51 250 overgangsfasen tussen mevrouw Ples en de huidige generatie vertegenwoordigen? 

- Waar is het bewijs dat mevrouw Ples zelfs 'getrouwd' was of dat ze ooit nakomelingen heeft gehad; 

- hoe komt het dat de natuur haar schedel heeft behouden, maar niet de rest (waarschijnlijk miljoenen fossiele fragmenten zouden de evolutionisten gelijk hebben?) van anderen die nog steeds ontbreken?

3. Scheppende (Theïstische) Evolutie (Darwinistiche Schepping). Het cruciale verschil tussen Klassiek (Atheïstisch) Darwinisme en Scheppende (Theïstische) Evolutie is dat (i) de eerste het idee ondersteunt dat 'evolutie' plaatsvond door een willekeurig en spontaan toeval zonder tussenkomst of hulp van een 'Intelligente Ontwerper' (Schepper), terwijl (ii) de tweede ondersteunt het idee dat 'Evolutie' gebeurde met de hulp van een Intelligent Ontwerper (Schepper). 
   Hoewel de voorstanders van deze twee tegengestelde opvattingen vaak samen worden gezien terwijl ze vechten voor dezelfde of wederzijdse oorzaak van 'Evolutie' (Darwinisme), moet echter in gedachten worden gehouden dat deze twee opvattingen totaal tegengestelde, elkaar uitsluitende opvattingen zijn die niet kunnen worden verzoend zelfs in een 'miljoen jaar' (excuseer de woordspeling). Doe de wiskunde: 

3.1 Mocht het Klassieke (Atheïstische) Darwinisme correct (geldig) blijken te zijn, dan zal de Scheppende (Theïstische) Evolutie (Darwinistiche Schepping) niet vliegen aangezien het God nodig heeft in zijn vergelijking om als een levensvatbare theorie te kwalificeren.

3.2 Mocht het Klassieke (Atheïstische) Darwinisme onjuist (ongeldig) blijken te zijn, dan zal de Scheppende (Theïstische) Evolutie (Darwinistiche Schepping) weer niet vliegen, omdat het 'Evolutie' in zijn vergelijking nodig heeft om als een levensvatbare theorie te kwalificeren.

4. Bezwaren tegen deze logica. Bezwaren dat de in de bovenstaande paragrafen besproken 'dichotomie' oppervlakkig door deze auteur wordt ingeroepen en niet zou mogen worden geoorloofd in termen van de regels van de 'logica' zijn niet geldig; bedenk dat de 'dichotomie' in de eerste plaats is gecreëerd door de (atheïstische) Darwinisten en (theïstische) evolutionisten zelf. We willen alleen wijzen op de fout en nutteloosheid van de visie en positie van de (theïstische) Darwinistische creationisten.

5. Conclusie. Om te beginnen kunnen de twee opvattingen die ter discussie staan ​​niet tegelijkertijd correct en geldig zijn ... dus welke liegt en welke heeft gelijk? Deze auteur beschouwt natuurlijk beide en ten onrechte om de eenvoudige reden dat:

- Jezus Christus predikte geen 'Evolutie' en ook geen van de Oudtestamentische profeten, patriarchen en geloofshelden; noch enige van de Nieuwtestamentische discipelen, apostelen en geloofshelden;

- Jezus Christus geloofde in de authenticiteit van het Scheppingsverslag in Genesis en noemde zelfs Noach, de zondvloed van Noach en Ark in zijn verhandelingen met het publiek van zijn tijd (zie Mattheüs hoofdstuk 24). Hij deed ook veel moeite om de oorspronkelijke bedoeling met het huwelijk aan te geven door te verwijzen naar de eerste twee mensen die ooit zijn geschapen, namelijk Adam en Eva (zie Mattheüs hoofdstuk 19).

- In het Lucasevangelie is de geneaologie van Jezus Christus terug te voeren tot Adam. We kiezen ervoor om God te geloven, niet evolutionisten.


                                                    MEDITATIONS & CONTEMPLATIONS

No comments: